In 2010, The Practice si 'echipa de interventie' Gusto le-au facut surprize jurnalistilor, vedetelor si copiilor

In 2010, “echipa de interventie” a Pufuletilor Gusto a indeplinit dorintele mai multor jurnalisti si vedete de televiziunie, printre care Mihaela Radulescu, Melania Medeleanu, Nae Lazarescu si Vasile Murariu, informeaza un comunicat The Practice.

Campania de comunicare realizata de The Practice a debutat in aprilie 2010 cu un proiect-pictorial in revista Decat o Revista, in care pufuletii Gusto erau personajele principale.

A urmat o campanie dedicata oamenilor din presa. "Echipa de interventie”Gusto a sosit in redactii si le-a indeplinit cate o dorinta jurnalistilor pentru a ii face sa se simta parte dintr-o poveste, se mentioneaza in comunicat. Printre ei a fost si fosta noastra colega, Alina Galeriu, care a primit o rochie de printesa. Alte surprize au fost: o fantana de ciocolata, echipament complet de inot si abonament la piscina, pat de stridii, lectii de tangou cu un trainner personal, un mega sushi, un colaj cu James Dean, bufnita gigant, mic dejun ca pe Champs-Elysees, muzica celor de la U2.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related