O avalansa de product placement in videoclipul "What the hell?", al lui Avril Lavigne

Ultimul videoclip Avril Lavigne - "What the hell" (27 milioane de vizualizari pe Youtube) m-a surprins intr-un mod negativ. Sunt un fan al product placement-ului, imi place sa descopar produsele din diferite videoclipuri si sa realizez motivul aparitiei produsului in diferite scene, insa acest clip mi s-a parut prea agresiv.Ok, inteleg ca trebuie sa promovam, dar avem o avalansa de produse in prim-plan, fara sa ai parte de vreo subtilitate. Imi plac regizorii care fac foarte naturala prezenta brandurilor in videoclipuri.

Sa incepem cu primele cadre: suntem intr-o camera, observam 8 perechi de adidasi de barbat insirate ca la expozitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 13 ani
e arta.
forever Depedenta De Muzica
acum 13 ani
E cel mai tare clip:>:> sus Avril
florin pirvu
acum 13 ani
credeam ca doar in romania ducem lipsa de creativitate, dar sa faci un clip cu un buget sanatos in care sa afisezi cu tupeu diverse marci e chiar grosolan si agresiv, puteau macar sa ii arate in pat cum se uita la tv si era mai subtil, dar unde sunt banii facem cum cer ei...creatie e in functie de cine decide bugetul si il acorda mai nou...nu m-am prins ce marca era caramida 13 din secventa de inceput ca era scris prea mic :)))

f.p.



Branded


Related