O avalansa de product placement in videoclipul "What the hell?", al lui Avril Lavigne

Ultimul videoclip Avril Lavigne - "What the hell" (27 milioane de vizualizari pe Youtube) m-a surprins intr-un mod negativ. Sunt un fan al product placement-ului, imi place sa descopar produsele din diferite videoclipuri si sa realizez motivul aparitiei produsului in diferite scene, insa acest clip mi s-a parut prea agresiv.Ok, inteleg ca trebuie sa promovam, dar avem o avalansa de produse in prim-plan, fara sa ai parte de vreo subtilitate. Imi plac regizorii care fac foarte naturala prezenta brandurilor in videoclipuri.

Sa incepem cu primele cadre: suntem intr-o camera, observam 8 perechi de adidasi de barbat insirate ca la expozitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 9 ani
e arta.
forever Depedenta De Muzica
acum 9 ani
E cel mai tare clip:>:> sus Avril
florin pirvu
acum 9 ani
credeam ca doar in romania ducem lipsa de creativitate, dar sa faci un clip cu un buget sanatos in care sa afisezi cu tupeu diverse marci e chiar grosolan si agresiv, puteau macar sa ii arate in pat cum se uita la tv si era mai subtil, dar unde sunt banii facem cum cer ei...creatie e in functie de cine decide bugetul si il acorda mai nou...nu m-am prins ce marca era caramida 13 din secventa de inceput ca era scris prea mic :)))

f.p.Branded


Related