Da, si eu m-am saturat de reclamele care ne iau de proaste

Nu stiu daca de vina e luna martie si atmosfera de sarbatoare sau actele revolutionare la care ma inspira toate campaniile in ultima vreme sau pur si simplu aglomeratia insuportabila din Romana si din alte puncte cheie unde s-au adunat comercianti cu martisoare uratele si flori la suprapreturi. Cert e ca mi-am dat seama ca, in ultima vreme, au inceput sa se inmulteasca (cel putin in RO) campaniile care trateaza femeile de parca ar avea un grav retard mental si este necesar sa li se repete tare, clar si rar orice propozitie ca sa inteleaga ceva. E ca si cum ai fi in fata unui om care nu vorbeste aceeasi limba ca tine si i-ai tipa rar cuvinte nelegate logic intre ele cu gandul ca ar intelege mai bine asa. Un fel de “Eu Tarzan…tu, Jane”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

ana udrea
acum 13 ani
Sa nu uitam de Bella, care e ataaat de rebela fiindca nu-si tine rujul in geanta, ci absorbatul (evident Bella) in orice zi a lunii. :)
Ovidiu Mates stanciu
acum 13 ani
cu siguranta ca parintii acestor reclame (si a multor altora) nu pot mai mult.
Negoita Stefan
acum 13 ani
nu imi place sloganul campaniei de la romtelecom "impreuna acasa". De ce? Sa dai un click aici sa vezi. Daca nu merge...iti spun eu. Este un slogan care de 4 ani de zile este folosit de un ansamblu rezidential din Iasi care se numeste Green Park. Ma bucur ca am fost cu patru ani mai inteligent decat cei ce au semnat campania Romtelecom/ Dolce. Ce fac eu acum? :)

http://www.greenparkiasi.ro/

Cristina David
acum 13 ani
reclama la Perwoll duce mai mult spre reclama la imbracaminte ...

uite asta da reclama :http://www.trilulilu.ro/pair_a_dice/626b997bf357fc

;)

Marius Gavril
acum 13 ani
Deja m-am obisnuit cu ideea, dar fac glume si rad de fiecare data cand femeile isi scot dita mai cutia de detergent din geanta in cele mai neobisnuite conditii :)) fetelor, nu uitati sa luati detergentul cu voi...niciodata nu stiti cand veti avea de dat explicatii la de ce culorile celorlalte femei sunt atat de vii :))
ferr ferr
acum 13 ani
nu va ia nimeni de proaste, chiar sinteti, altfel nu apareau reclamalele respective...
Anca Pantus
acum 13 ani
@fernando78

Ar fi infinit mai usor sa aruncam cu injuraturi in oricine nu ne place. Dar aici nu insultam. Aici ne folosim creierul. Da?

mircea moldovan
acum 13 ani
exemplele sunt mult mai multe decat ce este prezentat aici. de ex. reclama cu nevasta aia constipata , care sta pe tron cat sotul este la munca si cand se intoarce ala iese din veceu si-i spune ca s-a cacat(de fapt a incercat) toata ziua cat el a muncit..... inca una : "sotia" aluia care face confuzie intre louis , neil si lance armstrong.
madalina barbu
acum 13 ani
Cum de a scapat TLC: barbati au discovery. Noi ce avem? De parca femeile isi doresc sa se uite numai la emisiuni de mosa, culinare si seriale siropoase, doamne fereste sa doreasca vreo femeie sa vada un documentar
denisa simionescu
acum 13 ani
Sa comentam putin si ad-urile Neumarkt?
Irina Stoica
acum 13 ani
Slava domnului ca am scapat de ch cu parfumul!!! acum am lenor...:)) si mai am si perwoll care se asorteaza si el cu hainele...de acum imi trebuie traista nu geanta....:))=))perwoll+lenor= renunta la ab la sala...e suficienta o plimbare normala in oras cu traista plina...10 min pe un brat...10 min pe altul...si uite asa devenim noi suple si simpatice!! :))
Ovidiu Mates stanciu
acum 13 ani
e posibil ca reclamele pentru proaste sa fie facute de prosti si cele pentru prosti sa fie facute de proaste?


Branded


Related