The Practice a castigat contul Alcatel-Lucent Romania

The Practice - Part of Publicis Consultants | Worldwide a castigat licitatia organizata de Alcatel-Lucent Romania - liderul pietei de solutii de telecomunicatii din Romania, o companie cu o activitate complexa constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta. In cadrul licitatiei au participat 5 agentii de relatii publice de top; intregul proces de selectie a durat aproximativ doua luni de zile.

"Alcatel-Lucent este liderul pietei in care activeaza, un brand international de renume, o companie cu performante deosebite pe plan local si regional, care isi doreste sa-si faca simtita prezenta mai mult si in planul comunicarii. Este un client care se potriveste perfect filosofiei de lucru a companiei noastre si suntem siguri ca acest parteneriat va aduce satisfactii de ambele parti", a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related