Itsy Bitsy realizeaza emisiunea "Bebe Istet" - o componenta de promovare a brandului Bebicina

Itsy Bitsy FM a realizat un proiect special pentru promovarea produselor Bebicina brand de produse naturale destinate familiei , informeaza un comunicat din partea GMP PR.

Comunicarea va fi realizata in principal prin intermediul unei emisiuni dedicate mamelor, "Bebe Istet” sponsorizata de brandul Bebicina. Conceptul emisiunii vizeaza ajutorarea mamelor prin intermediul unor sfaturi privind ingrijirea si igiena copiilor.

“Vrem intotdeauna sa oferim clientilor nostri mai mult decat un simplu spatiu de emisie. Si nu e deloc greu sa vii cu o asemenea abordare atunci cand impartasesti aceleasi valori cu brandul pentru care dezvolti proiectul.Atat emisiunile Itsy Bitsy,  cat si produsele Bebicina dau o mana de ajutor parintilor care vor ce-i mai bun pentru copiii lor.De aceea, am ales sa oferim parintilor niste mini-lectii de ingrijire si igiena, pe care le difuzam in tronsoanele orare dedicate lor”, declara Nadia Tataru (Director General, Radio Itsy Bitsy).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

SectiuneRelated