Despre promovarea in mediul mobil, la a patra editie Mobile Marketing Conference

La a patra editie a Mobile Marketing Conference, care are loc joi, 5 mai, la Hotel Howard Johnson Bucuresti, se va discuta despre cele mai noi tendinte din piata aplicatiilor mobile si utilizarea acestora ca instrumente de marketing si se vor oferi informatii despre consumatori si comportamentul acestora in universul mobile, informeaza un comunicat al organizatorului, Evensys.

Vorbitorii de la aceasta editie sunt: Steve Dallas (Initiative Romania), Gavin Redeer (OMD), Maia Novolan (Syscom Digital), Dan Virtopeanu (Voxline), Daniel Pana (BCR), Radu Apostolescu (eMAG), Alex Visa (Hyperactive), Pavol Magic (eTarget), Stefan Chiritescu (BBDO), Andrei Tudose (Unlock Research) si Costin Radu (The Geeks).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related