Pulsul unei noi generatii de spoturi, transmis de GolinHarris si Mercedes-Benz la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013

Pulsul unei noi generatii de spoturi, transmis de GolinHarris si Mercedes-Benz la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013

GolinHarris a creat pentru Mercedes-Benz Romania campania de comunicare a parteneriatului dintre producatorul de masini si Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2013, unde modelul Clasa A a fost Masina Oficiala. Sloganul evenimentului, "Simte pulsul unei noi generatii de spoturi", a fost ilustrat printr-o aplicatie de Augmented Reality si o aplicatie de Facebook, unde utilizatorii au votat cele mai creative spoturi Mercedes-Benz din 2012, arata un comunicat emis de agentie.

Cu ajutorul aplicatiei de Augmented Reality, participantii la Noaptea Devoratorilor de Publicitate s-au fotografiat in realitatea virtuala alaturi de modelul Clasa A. Trei dintre cei care s-au fotografiat au primit accesorii Mercedes-Benz, iar marele castigator a luat modelul A Class in test-drive, pentru o saptamana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related