UPDATE: Smart AdServer prezinta la Ronewmedia 5.0 solutii performante pentru programarea si optimizarea campaniilor de advertising online

Parte din Axel Springer Group, Smart AdServer, unul dintre furnizorii importanti de tehnologie pentru piata de publicitate digitala, va sustine pe 10 noiembrie, la Ronewmedia Working Day, workshop-ul Smart AdServing Solutions Beyond the banner.

Acesta se adreseaza clientilor de publicitate, agentiilor de media, regiilor de vanzari si publisher-ilor implicati in planificarea, programarea si optimizarea campaniilor de display (formate IAB si rich media), video si mobile advertising si a altor proiecte de marketing digital.

Workshop-ul Smart AdServer va fi condus de Piotr Ćwiertniewski din Polonia, cu o experienta de 10 ani in testarea si implementarea de solutii tehnice pentru piata de marcomm digital. Workshop-ul Smart AdServer va fi sustinut de Jakub Olesky, Business Development Manager CEE. Schimbarea survine ca urmare a dorintei companiei de a prezenta audientei romanesti atat tehnicile de programare eficienta a campaniilor de display advertising, cat mai ales cele gestionare a campaniilor non-display.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related