Ronewmedia 5.0, singura conferinta internationala de Internet din Bucuresti, va fi transmisa prin live streaming, in sistem pay-per-view, contra cost

Maine si poimaine, la Crystal Ballroom & Events, Ronewmedia 5.0 va reuni pentru 2 zile pline de networking, impartasire de idei si transfer de knowledge 37 de invitati speciali, speakeri, traineri si jurati reprezentand 32 de companii de Internet, intre care gigantii Facebook, Google, Microsoft si Yahoo, in premiera impreuna la un eveniment din Romania.

Oficialilor li se va alatura o audienta formata din peste 1000 de participanti formata din: profesionisti din 234 de companii locale, 50 de studenti entuziasti alesi prin programul IE9 Campus sustinut de Microsoft, respectiv 9 castigatori ai Premiilor RoWebCampaigns.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneRelated