cetefacefericit.ro: protagonistii Expeditiei 206 Coca-Cola vin pe 1 iulie in Romania pentru a afla ce ne face fericiti

Ambasadorii Fericirii, protagonistii Expeditiei 206 Coca-Cola ajung in Romania pe 1 iulie 2010. Echipa Expeditiei 206 da viata campaniei integrate de marketing si comunicare „Coca-Cola. Deschide si Savureaza Fericirea” cu un program global fara precendent – o calatorie in toate cele 206 de tari in care Compania Coca-Cola este prezenta.

Coca-Cola a selectat in urma unui concurs on-line international trei Ambasadori ai Fericirii si i-a trimis intr-una din cele mai ambitioase calatorii din toate timpurile! In cadrul Expeditiei 206 Coca-Cola, cei trei viziteaza 206 tari, parcurgand peste 440.000 de kilometri in doar 365 de zile, cu misiunea de a descoperi povestiri despre fericire si optimism si a le impartasi cu intreaga lume. In tot acest timp, tinerii vor calatori de pe plajele din Aruba pana la campiile din Zimbabwe, interactionand cu a multitudine de oaneni si culturi si documentandu-si experientele online, in timp real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related