S-a infiintat Asociatia de Marketing Mobil din Romania

Cresterea numarului de utilizatori de telefonie mobila si dezvoltarea tehnologiei fac astazi din acest mediu un canal propice dezvoltari unor campanii de marketing si advertising complexe. Acest nou canal de comunicare faciliteaza o interactiune rapida si eficienta intre clientii/utilizatorii de produse si servicii si brandurile pe care le reprezinta acestea. Pornind de la potentialul pe care il promite mediul mobil in Romania, un grup de initiativa format din companii active in domeniu a creat Asociatia de Marketing Mobil din Romania.

Membrii fondatori ai asociatiei sunt reprezentanti ai operatorilor de telefonie mobila, ai regiilor de publicitate pe telefonul mobil, ai publisherilor in domenul mobil, ai companiilor specializate in marketingul mobil si aplicatii pentru telefonul mobil, precum ARBOinteractive, F5 Xmedia, Hitmail, Syscom Digital, Splendid Media, Vodafone, Voxline Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Syscom Digital

Infiintata in 2009, Syscom Digital este o agentie de marketing interactiv, care deruleaza proiecte complexe de consumer interaction si customer experience, integrand componente de mobile, online si digital... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated