PepsiCo lanseaza Pepsi World Challenge si in Romania

PepsiCo lanseaza in perioada 7 noiembrie - 4 decembrie programul de preselectie pentru competitia Pepsi World Challenge, ce va oferi tinerilor din Romania sansa de a juca alaturi de starurile fotbalului international si de a castiga un premiu pe masura, 100.000$.

Doi reprezentanti ai Romaniei vor fi selectati pentru a deveni protagonisti ai unei competitii televizate, avand la dispozitie sapte saptamani pentru a dovedi ca sunt intr-adevar cei mai buni. Jucatorii amatori de fotbal cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani sunt invitati sa se prezinte la etapele de preselectie ce vor avea loc in Timisoara si Iasi (7-9 noiembrie a.c.), Brasov si Craiova (14-16 noiembrie) si Bucuresti si Constanta (21-23 noiembrie) si sa demonstreze ca detin aptitudinile necesare pentru a reprezenta Romania in cadrul Pepsi World Challenge. Cei 12 finalisti ai etapelor locale vor participa la selectia finala ce va avea loc in perioada 28 noiembrie - 4 decembrie a.c.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related