Zelist Monitor si Klarmedia ofera servicii complete de monitorizare pentru piata din Romania

Zelist Monitor si Klarmedia ofera servicii complete de monitorizare pentru piata din Romania

Zelist Monitor si Klarmedia anunta incheierea unui parteneriat pentru monitorizarea tuturor surselor relevante din presa traditionala, digitala si social media.

Prin acest parteneriat, cele doua companii isi propun sa le ofere clientilor servicii complete de monitorizare si analiza media.

Zelist Monitor si Klarmedia isi vor pune in comun capabilitatile tehnice si umane in realizarea unor pachete de servicii 365, care vor raspunde tututor solicitarilor privind monitorizarea unui brand, a unei campanii sau a unui eveniment din Romania.

Clientii ambelor companii vor avea astfel acces la cea mai completa oferta de monitorizare din Romania: presa scrisa, radio, TV, presa online, bloguri, forumuri, agregatoare de presa, retele de socializare (pagini publice de Facebook, conturi de Twitter, Instagram, Youtube, Google Plus, Ask.fm, Foursquare, LinkedIn).

Pentru a oferi servicii complete de monitorizare, cele doua companii vor alatura performantele tehnologice si expertiza in monitorizarea digitala, specifice Zelist Monitor, capabilitatilor umane necesare in proeictele custom si accesului la sursele audio-video si presa tiparita, oferite de Klarmedia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related