Infinit Interactive Solutions anunta lansarea proiectului VolkswagenGolf.ro

Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international: Volkswagen Golf. Website-ul reprezinta o platforma online complexa ce urmareste evolutia modelului si transformarile prin care acesta a trecut in ultimii 35 de ani.

Volkswagengolf.ro isi propune sa redea atat prin imagini cat si prin materiale video evolutia modelului si urmareste pas cu pas dezvoltarea automobilului din perspectiva tehnica dar si din cea a promovarii brand-ului. Platforma site-ului este una complexa, incepand cu forma de vizualizare a automobilului pana la posibilitatea de a accesa galerii foto cu toate modelele Volkswagen Golf.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related