Peste 3,5 milioane EURO investite in modernizarea celei mai vechi fabrici de ulei din Romania

PRUTUL S.A. Galati anunta investitii importante pentru modernizarea fabricii de ulei de floarea-soarelui: peste 3,5 milioane EURO in ultimii 3 ani, la care se vor adauga investitiile pentru proiectele demarate in 2005. La 112 ani de la infiintare, PRUTUL Galati este cea mai veche fabrica de ulei din Romania. Investitiile realizate pana in prezent s-au concentrat atat asupra imbunatatirii procesului de productie, cat si asupra proiectelor de protectie a mediului.

Produse in norme de calitate UE. PRUTUL S.A. Galati a finalizat cu succes probele la instalatiile de albire si winterizare a uleiului rafinat, ceea ce permite obtinerea unor produse de inalta calitate. Procesul de modernizare se concentreaza asupra imbunatatirii performantelor sectiei de conditionare a semintelor de floarea-soarelui, modernizarii sectiei de extractie a uleiului, cresterii capacitatilor de depozitare pentru materii prime si produse finite, precum si a refacerii infrastructurii. O noua linie de mare productivitate pentru obtinerea ambalajelor PET de 0,5 litri, 1 litru si 2 litri este in curs de instalare. "Procesul de modernizare are ca obiectiv obtinerea de produse compatibile cu standardele europene, prin utilizarea de tehnologii de ultima generatie. De asemenea, am investit in echipa noastra, toti cei 415 angajati contribuind substantial la performantele pe care le avem", declara Octavian Feodor, Directorul Fabricii PRUTUL S.A Galati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related