Interactions castiga al patrulea brand Nestle din portofoliu: JOE

Interactions este agentia de comunicare interactiva aleasa de Nestle pentru a dezvolta componenta centrala a campaniei "JOE "? Indrazneste!": site-ul www.indraznestesitu.ro. La o zi de la lansarea oficiala, 100 de tineri s-au inscris cu dovezi de curaj pe www.indraznestesitu.ro

Echipa Interactions a dezvoltat, pe baza conceptului creat de Scala JWT, proiectul online care se anunta a fi una dintre cele mai mari initiative de retea sociala sustinuta de un brand. In calitatea de agentie specializata in CRM si comunicare digitala, Interactions va gestiona de asemenea, pe tot parcursul campaniei, procesul de comunicare cu membrii comunitatii construite in jurul www.indraznestesitu.ro. JOE este al patrulea brand Nestle din portofoliul Interactions, dupa Maggi, Nescafe si Nesquik.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related