JOE si Interactions reinventeaza retelele sociale

Nestle si Interactions continua campania “JOE – Indrazneste” si lanseaza o noua provocare: “Indrazneste sa reinventezi retelele sociale”, prin care scurteaza drumul dintre socializarea online si cea offline. Cinci fete si cinci baieti pot castiga o excursie de o saptamana la mare, la o vila de 4* in Mamaia, daca sustin cauza JOE de a impulsiona prin mediul online prieteniile adevarate din offline. De asemenea, campania urmareste promovarea celor doua sortimente JOE, Joyz si Caramel, prin creionarea personajelor Jessica Joyz si Jose Armando de Carafuentes, zis si “Caramel”, cu sfaturi si motive despre “de ce si cum sa te lasi de socializatul online si sa il incerci pe cel offline”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related