Vitality Media lanseaza Appcend - platforma destinata dezvoltarii de aplicatii pentru iPhone si Ipad

Vitality Media lanseaza Appcend - platforma destinata dezvoltarii de aplicatii pentru iPhone si Ipad

Vitality Media a dezvoltat platforma deschisa Appcend, care a fost lansata pe 16 mai, informeaza un comunicat emis de agentie. Aceasta platforma permite utilizatorilor sa construiasca si sa testeze aplicatii direct pe iPhone sau iPad in conditiile achizitionarii unei licente pe aplicatie sau unei licente enterprise.
Platforma deschisa Appcend permite utilizatorilor sa creeze si sa-si testeze aplicatiile pentru telefoanele mobile. In momentul finalizarii aplicatiei aceasta poate fi publicata in AppStore de unde poate fi administrata in continuare de catre utilizator.
De asemenea, Appcend ofera posibilitatea utilizatorilor care detin cunostinte tehnice minime sau dezvoltatorilor de a folosi “Ignite Markup", care permite constructia si customizarea aplicatiilor mobile pana la cel mai inalt nivel in cateva ore.
Platforma online a fost creata ca urmare a evolutiei de la web-ul clasic catre o piata a aplicatiilor mobile tot mai exploatate in prezent. De asemenea, scopul lansarii platformei Appcend este acela de a demonstra ca utilizatorii pot obtine aplicatii interactive, unice la un pret redus si intr-un timp redus.
Accesul la aceasta platforma este acordat la achizitionarea licentei pe aplicatie constand intr-o taxa lunara sau la cumpararea licentei enterprise, care presupune platirea unei taxe anuale, dar care include un pachet cu un numar de aplicatii incluse.
Appcend a fost lansat pe piata cu oferta FREE care permite accesul gratuit la serviciile oferite de platforma pe o perioada nedeterminata.
Echipa care a realizat platforma Appcend: Gabriel Dobocan (Chief Software Architect, Vitality Media), Andrei Marinescu (CTO, Vitality Media) si Sebastian Vaduva (CEO, Vitality Media).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related