Cei 300 de participanti la evenimentul Top Talents Days vor cunoaste noi oportunitati pentru cariera

Compania Catalyst Solutions organizeaza in perioada 12-13 mai la Hotel Caro, Bucuresti cea de-a patra editie a evenimentului Top Talents Days care se adreseaza tinerilor care doresc sa-si sporeasca sansele in ceea ce priveste evolutia carierei, informeaza un comunicat emis de Catalyst Solutions.

Target-ul evenimentului il constituie tinerii cu activitate extracurriculara si rezultate deosebite. Inscrierea candidatilor s-a putut face pana pe data de 18 aprilie pe www.toptalents.ro.

CV-urile si formularele online vor fi trecute printr-un proces de evaluare, dupa care candidatilor li se va cere evaluarea propriilor competente folosind instrumentul: Cut-e.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related