Mind Treat Studios lanseaza un nou proiect digital inovator: Academia Spatiala Dr. Leahu, prima clinica stomatologica pentru copii cu sistem de gamification

Mind Treat Studios lanseaza un nou proiect digital inovator: Academia Spatiala Dr. Leahu, prima clinica stomatologica pentru copii cu sistem de gamification

O clinica dentara creata special pentru copii trebuie sa fie o experienta placuta, de unde nu iti doresti sa pleci prea curand. Acesta a fost gandul care a servit drept inspiratie pentru cel mai nou proiect implementat de catre Mind Treat Studios: Academia Spatiala Dr. Leahu, prima clinica stomatologica pentru copii cu sistem de gamification.

 

Tehnologia umple toate colturile acestui spatiu conceput pentru a amuza si intretine copii in timp ce asteapta procedurile medicale. Printre elementele care compun proiectul se numara jocuri digitale create special pentru fiecare grupa de varsta care viziteaza clinica, un sistem de interactiune cu personalul prin scanarea de carduri digitale, cat si Exploratronul, o instalatie cu adevarat speciala care simuleaza diverse experiente distractive, cum ar fi zborul prin cosmos.

 

"Intentia noastra a fost sa aducem la un loc toate elementele digitale care pot oferi aventura si distractie micilor exploratori, intr-un spatiu clinic pe care, in mod traditional, nu ti-l imaginezi ca fiind atat de animat si plin de culoare", declara Costin Dragomir, cofondatorul Mind Treat Studios si initiatorul ideii creative care si-a gasit implementarea in cadrul clinicilor doctorului Ionut Leahu.

 

Culoarea mentionata de catre ownerul Mind Treat Studios a fost asigurata prin ilustratiile personajului Dintica, un dintisor care invata copiii despre ingrijirea sanatatii dentare. Impreuna, toate aceste elemente contribuie la crearea unui loc neasteptat: o clinica stomatologica unde copiii vin cu placere si vor sa se intoarca.

 

Pe langa jocurile digitale create pentru salile de asteptare, sau simulatorul unde copiii controleaza actiunea proiectata folosind miscarile intregului corp, proiectul include si elementele de gamification introduse prin sistemul de insigne de colectionat, care pot fi primite pentru diversele reusite personale cum ar fi spalatul corect al dintilor sau vizitele regulate la dentist.

In plus, ideea creativa este conceputa pentru ca experienta sa continue si in afara portilor clinicii. Prin portalul online academiaspatiala.ro copiii se pot autentifica folosind acelasi card primit in clinica si pot intra in propriul cont pentru a urmari clasamentul jocurilor, dar si pentru a marca zilnic spalatul dintilor, activitate ce deblocheaza o noua insigna pentru cei mai consecventi dintre cei mici.

 

Motivatia acestui proiect este descrisa de catre fondatorul si CEO-ul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, dr. Ionut Leahu: "Copiii sunt viitorul nostru si avem sansa, odata cu ei, sa construim o baza solida de sanatate, pornind corect la drum prin educatie, preventie si o abordare diferita, bazata pe tehnologie si poveste. Modelul va fi implementat in toate clinicile din celelalte orase".

 

Aceasta realizare continua seria de proiecte digitale semnate de Mind Treat Studios, dezvoltate cu intentia de a aduce plusvaloare brandurilor prin concepte captivante si implementare profesionista, folosind tehnologii de ultima generatie.

Mind Treat Studios este atelierul digital cu servicii complete care conecteaza brandurile cu tehnologia potrivita, pentru a cuceri inimi si a castiga clienti. Este o companie care crede in munca inteligenta si foloseste experienta extinsa pentru a dezvolta proiecte pornind de la primul insight si pana la implementarea finala. O companie mereu in cautare de nou si neconventional, dar care in acelasi timp respecta valoarea drumului cunoscut si dovedit. Toate acestea sunt componentele unei filosofii care descrie esenta companiei: Digital everything.

Printre serviciile din portofoliul companiei se numara Social Wow, un proiect neconventional prin care Mind Treat Studios aduce expertiza adunata in domeniul filtrelor foto si video create pentru Instagram, Facebook si Snapchat, si pune aceasta experienta in slujba brandurilor locale care inteleg ca secretul pentru a-si intretine relevanta in era digitala este adoptarea noilor medii care le apropie de publicul lor. Serviciul de creatie de filtre digitale pentru comunicarea de brand este disponibil pe socialwow.ro.

Echipele de proiect

Echipa de proiect Academia Spatiala Dr. Leahu:
Client: Clinicile Dentare Dr. Leahu
Director Artistic: Mihnea Trusca
Director Marketing: Andreea Mosoiu

Ilustratii si Character Design: Andra Badea

Dezvoltare Concept: Gamify

Echipa de proiect:
Concept Comunicare: Costin Dragomir
Lead Designer si Ilustrator: Alexandru Nedelcu
Ilustrator: Greta Nedelcu
Designer: Laurentiu Lazar
Project Management: Marius Apostol
Client Happiness: Diana Dragomir
CTO: Claudiu Bogdan
Unity Developer: Ana-Maria Manea
Unity Developer: Alexandru-Octavian Badea
Unity Developer: Laurentiu Bogdan
Web Developer: Alina Olaru
Backend: Teodor-Silvian Rotaru
iOS Developer: Teodor-Silvian Rotaru
Web Developer: Andreea Aldea
Chief Technical Officer: Claudiu Bogdan
Testare: Bogdan Mihai-Alexe
Voce Dintica: Mihaela Coman

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related