Granini lanseaza "Ziua Nationala a Fructelor" care promoveaza beneficiile consumului de sucuri naturale

Granini lanseaza "Ziua Nationala a Fructelor" care promoveaza beneficiile consumului de sucuri naturale

Granini lanseaza "Ziua Nationala a Fructelor” care va fi sarbatorita prin evenimente organizate pe parcursul a patru weekend-uri distincte in Timisoara, Iasi, Brasov si Bucuresti, informeaza un comunicat emis de URBB. Acestea vor face parte din seria de evenimente care vor fi organizate in perioada 21 mai - 18 iunie pentru promovarea consumului de sucuri naturale.
Caravana Granini va calatori in aceasta perioada in 46 orase din tara pentru a promova beneficiile consumul sucurilor naturale. Reprezentantii Granini vor traversa cate 2 orase pe zi, urmand sa petreaca 3 ore in fiecare dintre ele.
"Ziua Nationala a Fructelor" urmeaza sa fie sarbatorita prin evenimente care se vor desfasura in perioada 28 – 29 mai in Timisoara, 4 – 5 iunie in Iasi, 11 - 12 iunie in Brasov si vor culmina cu petrecerea dedicata "Zilei Nationale a Fructelor" din Bucuresti (18 -19 iunie).
Tot pentru promovarea beneficiilor consumului sucului natural de fructe, Granini a lansat o promotie nationala care se va desfasura in perioada 1 mai – 15 iulie 2011, in cadrul careia castigatorii sunt premiati cu 10.000 de baxuri Granini 0.5 L, sau prin tragere la sorti cu: 50 de telefoane iPhone 4 sau Blackberry 9780. Premiul cel mai mare al campaniei consta in 5 excursii de cate doua persoane in Orange County, California (SUA). 
Mecanismul promotiei presupune inscrierea codului inscriptionat pe ambalajele promotionale la extragerea la sorti, fie prin trimiterea lui la un anumit numar de telefon, fie prin intermediul site-ului www.ziuanationalaafructelor.ro
"Trebuie sa realizam care sunt importanta fructelor si beneficiile consumului sucurilor naturale pentru o dieta echilibrata. Acesta este motivul pentru care, impreuna cu prietenii sau familia, nimeni nu poate lipsi de la 'Ziua Nationala a Fructelor', cel mai amplu eveniment al anului dedicat fructelor care ne coloreaza viata. Petrecerea va incepe inca din 28 mai, in Timisoara, si se va incheia in Bucuresti, chiar pe 18 iunie, de 'Ziua Nationala a Fructelor'", afirma Elena Maracine (Category Manager Soft Drinks & Water, URBB).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related