25 de agentii au inscris 79 de campanii la Premiile Effie Romania 2011

Premiile Effie Romania 2011 sunt disputate de 79 de campanii, informeaza un comunicat emis de The Institute. Juriul prezidat de Max Palla va decide in zilele de 9 si 10 iunie, iar numele castigatorilor vor fi anuntate pe 13 iunie. 
Agentiile participante la Effie 2011 sunt: 23 Communication Ideas&Heineken Romania, Arsenoaiei&Matasel, BrandTailors, Bridge Communication, CAP, Cocoon Bucharest, Cohn&Jansen JWT, Generic Audiovizual, GMP Advertising, Graffiti BBDO, Grey Worldwide Romania, Leo Burnett&Target Romania, Lowe&Partners, McCann Erickson Romania, Mercury360, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy&Mather, OgilvyOne, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis Romania, Rusu+Bortun Brand Growers, Saatchi&Saatchi Romania si Sister.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere, care are loc luni, 13 iunie, incepand cu ora 19.00, la Ateneul Roman. Pretul unui bilet la Gala Effie este de 300 RON + TVA/persoana pentru membrii IAA / UAPR si de 400 RON + TVA/persoana pentru non-membri. Biletele pot fi cumparate de la sediul The Institute (Str. Stirbei Voda, nr. 104-106, sector 1, Bucuresti). Agentiile care achizitioneaza 30 de bilete vor plati doar pentru 25 dintre ele. 
Dupa ora 22.00 va exista un after party oferit de Ursus in Club Tribute.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related