Productie spot TV Yoplait - "Fruit Kong": filmari - o zi, personaj 3D - o luna, intreg proiectul - 4 luni

Productie spot TV Yoplait - "Fruit Kong": filmari - o zi, personaj 3D - o luna, intreg proiectul - 4 luni

Interviu cu Monica Garbur (Director de Productie AV, Saatchi & Saatchi), Lucia Cherata (Project Manager, Chainsaw Europe), Diana Negoitescu (Managing Director, Chainsaw Europe), Raluca Mateescu (Production Manager, Saga Film)

IQads: Cat timp au durat filmarile, unde au avut loc, cati oameni au fost implicati?

Raluca Mateescu: Filmarile s-au desfasurat pe durata unei singure zile de iarna, in plin sezon ploios la Lisabona, in Portugalia. Ne-am impartit intre 6 locatii, intr-o zi cu putine ore de lumina naturala si o prognoza cu 30% sanse de ploaie.

Cu toate ca proveneam din culturi diferite, toti cei aproximativ 50 de oameni implicati in aceasta filmare ne-am unit fortele catre acelasi scop, reusind sa ne sincronizam perfect intre noi. Tinand cont de orientarea soarelui, atent documentata in prospectiile tehnice precum si de prognoza meteo, am reusit sa construim un plan de filmare foarte eficient, care ne-a permis sa organizam fiecare cadru si fiecare schimbare de locatie astfel incat la sfarsitul zilei sa fi realizat tot ce ne-am propus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related