Saatchi & Saatchi semneaza campania "Vivi la vita Peroni" pentru Peroni Nastro Azzuro

Saatchi & Saatchi semneaza campania "Vivi la vita Peroni" pentru Peroni Nastro Azzuro

Saatchi & Saatchi  a creat campania de imagine "Vivi la vita Peroni” pentru Peroni Nastro Azzuro, care are ca obiectiv extinderea segmentului de target caruia i se adreseaza brandul de bere, informeaza un comunicat emis de Saatchi & Saatchi.

[UPDATE] "Peroni se indreapta acum catre toti consumatorii superpremium cu atitudine si personalitate, care apreciaza personalitatea italiana atat ca stil, cat si ca esenta", precizeaza clientul intr-o informare de presa din partea agentiei.

Campania "Vivi la vita Peroni” are creatii pentru TV, cinema, OOH, print, POS si online (dezvoltare online de catre Kubis Interactive).
Spotul TV "Labirintul” isi propune sa ilustreze spiritul italienesc prin alegerea locului (parcul labirintului Horta din Barcelona si o casa construita in stil neo-clasic de arhitectul Domenico Bagutti), a personajelor (actorul principal este pianist) si a muzicii (mambo-ul italian de pe coloana sonora a fost special creat de compozitorul italian Roberto Terranova), se precizeaza  in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related