Care e cea mai buna scuza a barbatilor pentru a bea bere?

Care e cea mai buna scuza a barbatilor pentru a bea bere?

Am mai intalnit replica 'Ma duc la o bere. E pentru o cauza nobila!', dar niciodata pana acum nu a mai putut fi spusa cu atata seriozitate. In multe reclame la bere, barbatii apar ca victime unor prietene cicalitoare, care ii vor sechestrati in casa. Barbatii accepta situatia, dar gasesc moduri de a se eschiva.

Teletransporterul creat de Saatchi & Saatchi Argentina pentru berea Andes facea extrem de plauzibile scuzele spuse de barbati atunci cand erau la o bere, si nu la serviciu/spital/curs de karate/Bar Mitzvah.

Campania castigatoare la Cannes Lions merge cu un pas inainte, dar pentru alta bere. Tot Saatchi & Saatchi Argentina a oferit pentru bautorii de bere Norte "Cea mai buna scuza gasita vreodata". Se pare ca femeile nu rezista atunci cand e vorba de frumusetea orasului sau de soarta copiilor, asa ca pentru fiecare capac de bere Norte pus de baieti in urnele din baruri, o echipa Norte a dedicat un minut de fapte bune. Cu cat mai multi iubiti iesiti la bere, cu atat mai multe locuri frumos amenajate in oras. Cu cat mai multi prieteni intorsi acasa mirosind a Norte, cu atat mai multi copaci plantati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

andrei ungureanu
acum 12 ani
excelent!
Doinita Teodora
acum 12 ani
Ar avea nevoie si Bucurestiul de o astfel de initiativa! excelenta idee...
Andreea Goidea
acum 12 ani
Incredibil cu cata inventivitate isi apara barbatii dreptul la "berea cu baietii".


Branded


Related