[Update] 5 campanii romanesti pe shortlist-urile Cannes Lions 2012

[Update] 5 campanii romanesti pe shortlist-urile Cannes Lions 2012

Saatchi & Saatchi, McCann Erickson, Publicis, Zenith Media (actuala Zenith) si GMP Advertising sunt agentiile care au realizat campaniile shortlistate la Cannes Lions editia 2012., potrivit canneslions.com. Categoriile pentru care au fost publicate shortlist-urile si in care au fost inscrise campanii romanesti sunt Direct Lions, Media Lions si PR Lions.

La categoria Direct Lions, campania "Plant the Bill" pentru ENEL Romania, inscrisa de Saatchi & Saatchi, a fost shortlistata la subcategoria "Flat Mailing", iar campania pentru Kandia Dulce "Romanians are smart" creata de McCann Erickson a fost shortlistata la subcategoriile "Best Low Budget Campaign" si "Best Integrated Campaign Led by Direct Marketing".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related