TreeWorks a lansat Zelist for Press, primul instrument de masurare a performantelor publisher-ilor in social media

TreeWorks a lansat ieri in versiune private beta Zelist for Press, un instrument care masoara si analizeaza impactul publisher-ilor in social media, informeaza un comunicat emis de TreeWorks.

Zelist for Press/Social Media Dashboard ofera informatii despre articolele proprii si ale principalilor competitori in ce priveste: Facebook shares, Facebook likes, Facebook comments, Twitter trackbacks, Follower-ii agregati ai conturilor care au preluat stirea, numarul preluarilor pe bloguri.

Prin folosirea noului instrument, publisher-ii pot vedea decatre cine, de unde si cand au fost preluate in social media articolele publicate si pot primi o comparatie grafica a preluarilor pe bloguri, Twitter si Facebook intre ei si concurenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related