Ingerii AXE au cazut in ispita la ADfel

Ingerii AXE au cazut in ispita la ADfel

Participantii din prima zi de ADfel au fost intampinati chiar de la intrarea in Fabrica de o scena din alta lume: atrasi de parfumul irezistibil AXE Excite, doi ingeri au cazut in ispita si au ajuns pe Pamant. Caderea lor nu a fost lina, dovada fiind cele doua cratere provocate de impact, inconjurate de pene care s-au desprins de pe aripi.

 

Astfel a prins viata povestea din noua campanie de comunicare AXE - Even angels will fall. Iar realismul situatiei a fost pus in practica prin desenarea 3D a celor doua cratere, a motivului pentru care ingerii au cazut in ispita - AXE Excite, precum si a mesajului "Si ingerii vor cadea in ispita la ADfel".

Barbatii care intrau in terasa erau intampinati de ingeri astfel: “Vreau sa verific daca tu esti cel pentru care am cazut pe Pamant. Fa o poza cu mine si duminica o sa stim daca tu esti motivul caderii mele".

 

Raspunsul cautarii ingerilor sta intr-o proiectie multisenzoriala care va incheia ADfel, duminica.

 

Picturile 3D au fost realizate pe parcursul a 3 zile si a fost nevoie de 30 de recipiente de vopsea acrilica pentru finalizare si pana la senzatia completa a unui spatiu in care s-a produs un cutremur in ordinea fireasca a lucrurilor.

 

Toate fotografiile cu ingerii se gasesc aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related