Cuceritorii de ingerite de la "Battle of the Six Words" by AXE Excite, premiati la ADfel 2012

Cuceritorii de ingerite de la "Battle of the Six Words" by AXE Excite, premiati la ADfel 2012

Dupa ce anul trecut a facut ingeritele sa cada in ispita la ADfel (evenimentul de branded entertainment realizat de IQads, intre 13 si 19 august), AXE Excite revine anul acesta, vineri, pe 17 august, la terasa Fabrica pentru a premia participantii care au inscris pe The Creator, in cadrul competitiei "Battle of the Six Words", cele mai bune design-uri si cele mai destepte replici de cucerit fiinte angelice.

Stim ca AXE Excite face ingerii sa cada in ispita. Trebuie sa ai la tine cuvintele potrivite si sa stii ce sa le spui ca sa completezi prima impresie senzationala, lasata de AXE Excite. Asta a fost provocarea pentru participantii la competitia "Battle of the Six Words" by AXE Excite, care au trebuit sa inscrie design-ul de tricou si replica ideala pentru a cuceri inimile ingeritelor. Si n-au avut la dispozitie decat sase cuvinte pentru ca or fi ingeritele fiinte angelice, dar nu sunt si fiinte rabdatoare.

Competitia de dibacie in arta cuceririi a avut peste 300 de inscrieri dintre care au fost alese 128 de finaliste, care au fost supuse votului publicului si juriului profesionist. Cel mai cuceritor design a fost "Perseverance", urmat de "That is the question" si "Keep Calm". Puteti vedea topul celor mai bine clasate design-uri aici.

Si pentru ca vorbim despre ingerite, dar nu aratam participantilor pentru inimile cui s-au luptat competitorii, tot vineri pe ecranele din terasa Fabrica va rula o proiecte cu cateva fapturi angelice inspirate de design-urile finaliste la "Battle of the Six Words".

Competitia "Battle of the Six Words" a fost conceputa si implementata de IQads.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca aBlue Idea. Din portofoliul companieiBlue Ideaface parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related