Campania integrata pentru AXE Excite: "Si ingerii vor cadea in ispita"

Campania conceputa de BBH London si adaptata pentru Romania pentru AXE Excite se deruleaza sub sloganul "Si ingerii vor cadea in ispita”, informeaza un comunicat emis de IMAGE PR. Campania care se desfasoara in perioada august – octombrie 2011 este comunicata prin spot TV, outdoor, in mediul online, in presa scrisa, prin actiuni neconventionale de PR si BTL.

Campania a debutat in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel care a avut loc in perioada 15-21 august la Fabrica. Astfel, participantii la festival au fost intampinati de doua promoterite care jucau rolul ingerilor care au cazut din Ceruri pe Pamant in cautarea barbatului cu parfumul irezistibil AXE. Cele doua cratere si parfumul AXE pictate in 3D au explicat prezenta ingerilor la ADfel. O alta activare de la eveniment a fost concursul prin SMS "Gaseste ingerul”, in cadrul caruia participantii trimiteau SMS-uri la numarul dedicat pentru a incerca sa descopere ingerul ascuns in tabla de joc de pe ecranul de proiectie.

Partipantii ADfel au trait o experienta multisenzoriala prin intermediul proiectiei AXE in cadrul careia au fost descrise etapele caderii ingerilor pe Pamant, proiectie pe parcursul careia fulgi incarcati cu parfum AXE au fost imprastiati in terasa Fabrica. De asemenea, spotul AXE Excite a fost difuzat in premiera in Romania in ultima seara a evenimentului ADfel.

Tot in luna august la premiera filmului Conan 3D, a avut loc o sedinta foto cu "ingerii cazuti in ispita" realizata cu sprijinul MVcom.

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei:

  1. - din partea Senior Interactive: Luiza Binga, Ximena Dragusin;
  2. - din partea Mindshare: Maria Bucur;
  3. - din partea IMAGE PR: Claudia Agafitei, Cristina Cuvineanu;
  4. - din partea IQads: Adriana Lungu, Marius Cristea, Marin Preda;
  5. - din partea Unilever (Deodorants Team): Anca Dumitrescu, Vlad Vladescu, Oana Davidoglu.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related