In aceasta seara la ADfel se anunta castigatorii Grand Spoof 2011

In aceasta seara la ADfel se anunta castigatorii Grand Spoof 2011

Incepand cu orele 21:00, in aceasta seara la ADfel, veti putea urmari cele mai bune spoof-uri inscrise la editia 2011 a Grand Spoof, competitia de user generated content desfasurata pe The Creator, organizata de IQads. La indemnul Joe, participantii au indraznit sa-si faca pauza publicitara asa cum au vrut ei, realizand parodii la reclame romanesti si internationale.

La proiectia din aceasta seara va fi anuntat castigatorul desemnat de juriul acesti editii: Serban Alexandrescu - Managing Partner Headvertising, Liviu David - Creative Director Next Advertising, Claudiu Dobrita - Creative Director DRAFT FCB, Ana Militaru - redactor-sef IQads si Costin Radu - Managing Partner The Geeks. Alaturi de spoof-ul castigator, vor fi difuzate si cele mai inspirate inscrieri din acest an.

Cele 50 de lucrari inscrise au aflat deja verdictul publicului: spooful castigator desemnat de votul online este “Risti sa castigi”, inscris de Andi Daiszler, care a castigat premiul in valoare de 2.000 de lei. Topul rezultat in urma votului publicului larg, poate fi vazut aici.

Alaturi de spoof-urile inscrise la editia curenta, veti putea urmari de asemenea o retrospectiva a celor mai bune spoof-uri din ultimii ani, incepand din 2007 si pana in 2010.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Fabrica.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related