MVcom a premiat azi castigatoarea de la “Un ADfel de concurs” cu un iPhone 4

Concursul desfasurat de MVcom in cadrul ADfel, intre 15 si 21 august, si-a desemnat astazi castigatoarea: Ileana Albu a raspuns cel mai convingator la provocarea de a gasi un mesaj publicitar existent care nu s-ar potrivi niciodata pe un suport neconventional.

Concursul a fost promovat pe Facebook si in cadrul ADfel, printr-un QR Code, si s-a desfasurat pe wall-ul de pe pagina de Facebook MVcom. Numarul de fani MVcom pe Facebook a crescut in aceasta perioada cu cateva sute.

 

Castigatoarea a considerat ca nu este potrivit ca firmele de pompe funebre sa se promoveze neconventional si a oferit si exemple: “Sloganuri de genul ‘Vrei, nu vrei - tot la noi ajungi!’, ‘Cu noi pleci fericit...’ sau ‘Noi ducem mortu' cu tot confortu’ sunt folosite frecvent de firmele de pompe funebre pentru a-si promova afacerea. (…) Totusi, consider ca promovarea acestor sloganuri prin intermediul suporturilor neconventionale este nepotrivita, avand in vedere tenta morbida si posibilitatea inducerii unei stari de depresie”.

Au existat si concurenti care au raspuns ca, daca exista creativitate, orice categorie de produse isi poate declina campaniile publicitare pe suporturi neconventionale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related