MVcom a facut ca ADfel sa se vada si sa miroasa bine

MVcom, companie care ofera servicii de publicitate neconventionala si multisenzoriala, a fost unul dintre partenerii tehnici din cadrul celei de-a sasea editii ADfel, desfasurata intre 15 si 21 august la Fabrica.

Compania a fost implicata in trei mari directii in cadrul ADfel, de la oferirea de sprijin in promovarea evenimentului si pana la organizarea unui concurs pe tema neconventionalului.

In primul rand, MVcom si-a pus expertiza la bataie pentru a recrea in terasa Fabrica un spatiu demn de ingeri, un loc in care parfumul a invaluit publicul prezent in fiecare seara de ADfel. Acest lucru s-a intamplat pentru a reconstrui cat mai bine, din punct de vedere multisenzorial, caderea ingerilor in ispita, din Rai pe Pamant, iar implementarea a presupus instalarea in terasa a unor dispozitive care au imprastiat parfumul Axe Excite, atat in catre publicul larg, cat si in zona de intrare, unde avusese loc caderea celor doi ingeri Axe. De asemenea, ploaia de fulgi care a urmat caderii pe Pamant a celor doi ingeri a fost realizata cu sprijinul mecanismelor cu aer oferite de MVcom, dispozitive care au imprastiat fulgi parfumati cu Axe in terasa Fabrica.

De asemenea, MVcom a fost unul dintre partenerii media din cadrul campaniei de comunicare pentru ADfel, oferind vizibilitate evenimentului prin intermediul echipajelor de panotaj mobil cu sonorizare. Acestea s-au plimbat prin Bucuresti timp de aproape 2 saptamani, promovand evenimentul si invitand trecatorii la iesiri in oras cu final neasteptat, promisiunea ADfel.

In cadrul evenimentului, MVcom a organizat un concurs care a provocat publicul ADfel la a gasi un mesaj publicitar existent care nu s-ar potrivit niciodata pe un suport neconventional. Concursul s-a desfasurat in saptamana ADfel si a premiat cel mai convingator raspuns, care facea referire la campaniile de promovare pentru serviciile de pompe funebre, cu un smartphone.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related