Au inceput inscrierile la Internetics 2011

Inscrierile la cea de-a unsprezecea editie Internetics, festivalul de branding, marketing si advertising online, organizat de The Institute, au loc in perioada 5 septembrie – 3 octombrie, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Inscrierile se pot face pe internetics.ro, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul festivitatii de premiere care va avea loc in noiembrie.

In cadrul celor 3 categorii deja existente, “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare”, “Best Use of” si “Campanii interactive”, au aparut sectiuni noi, cum ar fi “Best Use of Mobile”, care va analiza si va premia campaniile/executiile pentru zona mobile. Sectiunea "FMCG - Mancare si Bautura" a fost separata in doua: "FMCG - Mancare" si "FMCG - Bautura" (atat in cadrul "Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare", cat si in "Campanii interactive") si din cadrul sectiunii "Retail" a fost eliminiat Comertul Electronic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related