S-a lansat Institute, THE Magazine, un proiect editorial despre comunicare, branding, design si cultura

The Institute, entitatea de business a Millenium People care organizeaza AdPrint, Internetics, EFFIE, ADOR si ADC*RO lanseaza revista Institute, THE Magazine, cu sprijinul celorlalte unitati de business ale grupului Millenium People: Rusu+Bortun Brand Growers, R+B Cyber Growers, BORTUN•OLTEANU si Millenium Special Events Agency. Strategia de brand, namingul, designul si pregatirea de tipar sunt semnate de agentia Rusu+Bortun Brand Growers.

 

Conform comunicatului agentiei, Institute, THE “este un titlu premium, care va vorbi despre comunicare intr-un sens larg, nu doar despre marketing, advertising, ci si despre arhitectura, design si arte”. In revista se gasesc materiale de opinie despre arte, advertising, comunicare; interviuri cu oameni de marketing cheie; povesti de succes; studii de caz; analize ale unor fenomene, evenimente, festivaluri din industria de marketing si comunicare. Toate acestea sunt grupate in 3 mari sectiuni: Coffee time, Lunch time, Tea time.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Bravo Ana, comunicat de presa despre lansarea unui produs cu idenitate si branding insa pozele lipsesc cu desavarsire :P

Misto identitatea, si arhitectura de brand imi place, arata chiar bine :P

Ana Militaru
acum 13 ani
ai dreptate, Dragos, facem un update.
Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Iar acum ca sa fie meniul complet, care sunt locatiile partenere din afara DM-ului exclusivist? :D

Multumesc

Alex Mihai Dinu
acum 13 ani
Dragos, agentia de brand care s-a ocupat de identitatea Institute, THE Magazine (Rusu + Bortun Brand Growers) o sa vina in curand cu un comunicat care o sa lamureasca toate detaliile astea
Ana Militaru
acum 13 ani
Iata-le: Entrance, Madame Pogany, La Bonne Bouche, Rue du pain, Atelierul Wagner, Victoria 46, Introdesign.

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
@theInstitute pai e cam tarziu in curandul asta. Daca tot s-a scris un articol ma așteptam sa am un raspuns la intrebarile Cine? Ce? Unde? Cum? Cat? De ce?

E simplu, de baza as zice. No offence Ana, faci treaba buna in general. :)

PS: Cand apare mai exact are rost sa intreb? :)



Branded


Related