Brand Film Festival aduce povestile de brand spuse de consumatori in 6 orase din tara, intre 27 si 29 septembrie

Brand Film Festival aduce povestile de brand spuse de consumatori in 6 orase din tara, intre 27 si 29 septembrie

Etapa finala Brand Film Festival, singurul festival de scurtmetraje de brand create de consumatori, are loc intre 27 si 29 septembrie in Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara si Brasov. Proiectiile festivalului din cele 6 orase reunesc scurtmetrajele originale, create de comunitatea creativa IQads in competitiile Bergenbier si Dove Men+Care, si selectii tematice ale celor mai bune reclame si filme de brand din lume.

Pe 27 septembrie, in prima seara de festival, Bergenbier celebreaza masculinitatea, prin film. Participantii la proiectii vor vedea cele mai bune 10 scurtmetraje finaliste in concursul desfasurat pe TheCreator.ro, finaliste dupa 2 luni de creatie si voting. Scurtmetrajele prezinta trasaturile definitorii ale barbatului in stiluri cu totul si cu totul diferite, de la comedie la interviu sau reportaj. Aceasta prima parte a serii dureaza de la ora 20:00 la 20:50. Dupa aceea, de la ora 21:00, va fi prezentata antologia publicitara a Barbatului, formata din cele mai bune reclame despre universul masculin.

Pe 28 septembrie, Dove Men+Care prezinta povestile de viata ale barbatilor maturi, confortabili in pielea lor. Evenimentul incepe de la ora 20:00 cu o proiectie a celor mai bune 13 scurtmetraje create de comunitatea creativa IQads, la concursul desfasurat pe TheCreator.ro. Scurtmetrajele reusesc sa prezinte, in maniere foarte diverse, barbatul matur, confortabil in propria piele si evolutia lui spre acest punct din viata. De la ora 21:00 la ora 22:30, va fi proiectat un best of tematic al reclamelor din toata lumea care sa completeze povestea barbatilor maturi.

In ultima seara de Brand Film Festival, de la ora 20:00, vom celebra atat filmul, cat si publicitatea, printr-o proiectie a celor mai bune scurtmetraje publicitare. Festivalul se incheie la ora 22:30 cu topurile parodiilor romanesti de reclame, inscrise in competitia Grand Spoof in ultimii 5 ani.

Locatiile Brand Film Festival sunt: Club Tralala (in Bucuresti), Cafe Bulgakov (in Cluj), Club For Fun (in Iasi), Vanilla Night Bar&Games (in Brasov), Aethernativ Cafe (in Timisoara) si Silver Club (in Sibiu). Mai multe informatii despre Brand Film Festival, despre program si despre locurile de desfasurare, ca si despre cele 2 competitii de scurtmetraj din cadrul BFF gasiti pe www.BFFestival.ro.

Brand Film Festival este sustinut de partenerii media Radio Guerrilla, 24FUN, Playboy, Decat o Revista, Q2M, Realitatea.net, Money.ro, Pandora’s, VoxPublica, Cinemagia, evenimenteincluj.ro, dar si de Mad3, PRIME Iasi, PRIME Brasov.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related