Balonul de Aur este in echipa Pepsi

Pepsi are o lunga traditie legata de fotbal si a desfasurat de-a lungul timpului parteneriate cu cele mai mari nume din lumea fotbalului international. Rezultatele celei de-a 50-a editii a competitiei organizate de revista France Football confirma acest lucru: Ronaldinho a fost desemnat castigatorul trofeului Balonul de Aur. Pepsi a cooptat in echipa sa jucatori ale caror abilitati pentru fotbal definesc cele mai inalte standarde ale jocului, in spiritul Pepsi: DARE FOR MORE.

In acest an, Ronaldinho s-a numarat printre starurile unei campanii Pepsi spectaculoase si inedite, ce i-a reunit cei mai mari jucatori de fotbal ai lumii intr-o ipostaza cu totul noua, aceea de surf-eri. Mai mult, lansarea si in Romania a competitiei Pepsi World Challenge va oferi tinerilor talentati ocazia de a-si transforma visele in realitate si de a se confrunta cu stilul brazilian al lui Ronaldinho.
Pepsi este o marca inregistrata a PepsiCo, Inc. Produsul Pepsi face parte din cea mai extinsa gama de bauturi de tip cola din Romånia, grupul PEPSI LA PUTEREA 6 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist Lemon, Pepsi Twist Light Lemon si Pepsi X). Produsele PepsiCo sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de imbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related