Coca-Cola Romania s-a mutat in casa noua

In 1991, Coca-Cola sosea in Romania. Pleca la drum cu o cota de piata 0 si in numai doi ani, Coca-Cola Romania devenea liderul de piata al segmentului de bauturi racoritoare. De-a lungul anilor, Coca-Cola Romania a investit peste 400 de milioane de euro in tara noastra. Camera de Comert a Romaniei i-a recunoscut meritele, doar anul acesta rasplatind Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC pentru performanta si calitatea serviciilor sale cu 4 premii de excelenta.
Astazi, succesul companiei pe piata romaneasca s-a materializat prin mutarea intr-o casa noua.

Noul sediu, amplasat intr-una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti, masoara 1200 de metri patrati. A fost decorat cu ajutorul designerului care a contribuit si la decorarea noilor birouri Coca-Cola Bulgaria. Designul interior - de la mobila "semnata" Corporate Office Solution pana la lumina, acustica si estetica birourilor - a fost gandit astfel incat sa-i ajute pe angajati sa lucreze cat mai relaxati si sa fie cat mai dinamici si productivi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related