Epica x 4 pentru Leo Burnett Romania

Cel mai important festival european de publicitate rasplateste creativitatea Agentiei Anului din Europa Centrala si de Est cu nu mai putin de 4 premii. Un Silver Epica pentru campania Eukanuba si 3 Bronze Epica pentru spoturile TV "Batman" pentru Teletech si "Academia Barbatilor" pentru Tabu si pentru seria de printuri Antipa, "Cainele" si "Papusile", intr-o competitie in care 625 de agentii europene au inscris aproape 5000 de lucrari.

"Ma bucur sa vad ca premiantii Ad'Or din 2004 si 2005 sunt recunoscuti si la nivel european. A castiga premii Epica pentru doua din printurile Campaniei Anului din 2004 si pentru Spotul Anului din 2005 dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca avem un festival local puternic si relevant. Dublarea numarului de premii romanesti obtinute in 2005 arata clar ca drumul pe care conducem publicitatea romaneasca este unul ascendent si apreciat la nivel international. Echilibrul dovedit din nou in a obtine premii atat pe print cat si pe TV imi da certitudinea ca am dezvoltat o agentie puternica, unde norocul sau intamplarea nu prea mai au ce cauta." a declarat Bogdan Naumovici, director de creatie regional pentru Europa Centrala si de Est al retelei Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related