Ce ziceti doamna?

Una dintre cele mai aprige batalii de pe piata romaneasca de advertising a fost cea desfasurata intre marii retaileri Flanco, Altex si Domo. Flanco, aflat pe prima pozitie la start a luat decizia inteleapta de a-si construi un brand, asa ca a angajat un consultant de brand reputat pentru a-i stabili platforma de comunicare si universul de brand. Rezultatul a fost celebrul « foarte deschis » si comunicarea pe care o stim cu totii. Investitia despre care eu imi amintesc ca se vorbea la acel moment in presa era cotata la cateva milioane de dolari. Din pacate, aceasta a fost cea mai mica dintre pierderi, marele esec constand in diminuarea market share-ului si pierderea nu numai a pozitiei de lider, dar, mai trist, chiar si a locului secund. Cum e posibil sa fii lider, sa fii primul care investesti in constructie de brand si sa ajungi in doar cativa ani pe locul 3 ?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related