Odyssey a organizat a XI a editie a Oskar Capital

Pe 5 decembrie a avut loc a XI-a editie a Oskar Capital, eveniment asteptat in fiecare an de comunitatea de business din Romania. Evenimentul a fost organizat de Odyssey si a avut loc la Muzeul National de Arta Contemporana. Oskar Capital, marca a trustului Ringier, este o gala de prestigiu care premiaza cele mai de succes afaceri precum si personalitati din lumea de business din Romania, un adevarat barometru al economiei romanesti. Devenit traditie, anul acesta Oskar Capital a ajuns la a XIa editie.

Razvan Corneateanu - director executiv Ringier: "In fiecare an ne alegem o tema ca fiind subiectul in jurul caruia construim intregul eveniment. Alegem aceasta tema functie de momentele care marcheaza comunitatea de afaceri din Romania. In 2004 tema a fost "Leul greu" iar pentru 2005 am ales, impreuna cu agentia Odyssey, tema "Tehnologie si design" privita din perspectiva urmatoare: viitorul unei afaceri este generat de mixul perfect dintre tehnologie si design. "

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related