[Update] Propaganda a castigat 15 premii in cadrul Galei "10 ani de creativitate romaneasca"

[Update] Propaganda a castigat 15 premii in cadrul Galei "10 ani de creativitate romaneasca"

In cadrul galei "10 ani de creativitate romaneasca", care a avut loc pe 18 octombrie la Opera Nationala Bucuresti, Propaganda a castigat 15 premii, dintre care 7 pentru ultimii 10 ani si unul pentru best of "best of" pe online.

Propaganda a fost premiata in cadrul categoriei "Best Of 2011" la sectiunile Best integrated campaign si Best Magazine and Newspaper Print pentru Rienergy “Continua sa continui”, Best Online cu “Prima piesa de teatru pe Facebook” pentru Undercloud in parteneriat cu Vodafone. De asemenea, agentia a mai primit 2 premii  la sectiunea OOH pentru lansarea HBO “In Deriva” si Rienergy si inca 2 premii la sectiunea TV pentru Covrigeii de Buzau de la Boromir si Rienergy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related