Primul concept store Stefanel a fost lansat de GolinHarris

GolinHarris a lansat primul concept store Stefanel din Romania si al treilea din lume printr-un catwalk organizat pentru cateva ore la Piata Romana, informeaza un comunicat emis de agentie. In cadrul evenimentului a avut loc lansarea colectiei Stefanel toamna-iarna 2011-2012. GolinHarris a oferit servicii complete de event management, media relations, celebrity management si digital PR.

Printre cei peste 350 de participanti la eveniment s-au numarat Andreea Esca, Laura Cosoi, Andreea Patrascu, Malvina Cservenschi, Lucian Mandruta, Maria Marinescu Colin, Dana Savuica, Alina Puscas.  In cadrul evenimentului, pe langa defilare, a mai avut loc si un cocktail party in acordurile Trupei Dax si Dalma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related