AdMarket 2004 - Leo Burnett este agentia cu cea mai buna strategie si creatie din Romania

Studiul AdMarket Reasearch, realizat pentru UAPR de catre D&D Research coteaza agentia Leo Burnett ca avand cea mai buna strategie si creatie din Romania.

"Acum 3 ani, Leo Burnett starnea valuri pe piata de publicitate romaneasca, atunci cand afirma ca isi propune sa devina cea mai buna agentie din Romania.
Spuneam atunci ca singura noastra sansa de a evolua este de a ne concentra asupra produsului agentiei si de a incerca sa il facem cel mai bun de pe piata.
Dupa cum sustineam atunci, nu ne doream sa fim agentia cea mai mare, cea mai bogata, cu cel mai simpatic client service sau cu cele mai bune relatii cu guvernul. Ci sa facem cel mai bine ceea ce stim sa facem: publicitate comerciala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related