PRIME Maraton: promovarea designerilor romani

Cea de-a treia editie PRIME Maraton, organizata de PRIME Romania, va avea loc pe 12 noiembrie in Hobby Caffe & Shop si are ca tema promovarea designerilor romani.

Evenimentul va incepe sambata seara, la ora 22.00 si va continua pana duminica dimineata la ora 07.00. Timp de 9 ore, participantii vor lua parte la activitati de training, sesiuni de intrebari, exercitii de elaborare a unei campanii, prezentarea acesteia in fata unui client surpriza si vor primi feedback de la client.

PRIME Maraton incepe cu teambuildingul sustinut de Bogdan Grigore (improvizatie.ro), iar la intrebarile despre design, promovarea designerilor romani si vizibilitatea acestui domeniu in mediul romanesc vor raspunde Ana Maria Morodan (fashion blogger si designer) si Marian Palie (independent fashion stylist), participantii urmand sa foloseasca informatia primita in urmatoarea etapa a evenimentului, rezolvarea unui brief.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related