Logo Bigger semneaza packagingul Gift Set-urilor pentru femei marca Elmiplant

Logo Bigger a realizat packaging-ul pentru pachetele cadou Elmiplant destinate femeilor, informeaza un comunicat emis de agentie. Gift Set-urile au fost lansate in luna octombrie si sunt disponibile in supermarketuri, hipermarketuri si farmacii pe toata perioada sarbatorilor de iarna.

Produsele sunt create pentru o varietate de tenuri si varste.

"Misiunea noastra a fost sa facem astfel incat ambalajul sa transmita ideea de 'pachet cadou'. Ne-am dorit sa cream o forma cat mai atragatoare, respectand cerintele clientului legate de impartirea pe categorii de varsta. Am studiat competitia in magazine si farmacii ca sa vedem cum am putea sa facem diferenta intre produsele Elmiplant si cele concurente. Nu am omis in studiul nostru produsele din afara categoriei cosmetice, dar care transmiteau ideea de cadou", a declarat Matei Arnautu (Art Director, Logo Bigger).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Logo Bigger

"I want my Logo Bigger" este expresia favorita a oamenilor de marketing. Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare. Agenda noastra se pliaza, mai intai de toate, pe obiectivele clientilor.... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 7 ani
dragutz


Related