Piraeus Bank Romania a lansat spotul TV pentru creditul imobiliar

Piraeus Bank Romania promoveaza creditul pentru locuinta prin intermediul unui spot TV, realizat de agentia de publicitate Foote Cone & Belding. Produsul oferit de Piraeus este unul competitiv, cu o dobanda atractiva de numai 7.5 % la creditele acordate in euro, pe o perioada de pana la 30 de ani. Noutatea pe care o aduce este faptul ca prin acest produs se pot refinanta creditele imobiliare / ipotecare contractate la alte banci.

Mizand pe aceste atuuri, ideea pentru spotul TV a pornit de la faptul ca toata lumea are nevoie de un spatiu in care sa se simta confortabil si in care sa dea frau liber imaginatiei. Din acest motiv a fost ales ca si concept creativ, ideea unei familii tinere care incearca sa joace un simplu joc de-a v-ati-ascunselea, joc pe care oricine l-a jucat acasa, dar lipsa de spatiu strica buna dispozitie a celor implicati. S-a dorit sa se comunice faptul ca Piraeus Bank Romania te poate ajuta sa iti implinesti visele, laitmotivul acestei campanii fiind, ca si la campaniile precedente, ca "Oricand vrei mai mult" Piraeus Bank este alaturi de tine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related