Specialistii in relatii publice s-au intalnit in Romania

A sosit randul Romaniei sa gazduiasca intalnirea membrilor organizatiei internationale Public Relations Network Gazda evenimentului a fost agentia 4 ACE, unic reprezentant PR Network in Romania
Public Relations Network, organizatie internationala de relatii publice, avand membri in 14 tari din Europa, Statele Unite si Asia, s-a intrunit vineri, 10 Februarie 2006, in Romania, in cadrul unui eveniment dedicat membrilor retelei internationale.

Evenimentul a avut loc la Hotel Crowne Plaza, si a fost organizat de catre agentia 4 ACE-pr&publicity, unica agentie de relatii publice romaneasca, membra a Public Relations Network. Agenda evenimentului s-a desfasurat de-a lungul mai multor zile, 4 ACE - agentia gazda a evenimentului dorind sa profite de ocazie si sa prezinte invitatilor si zonele turistice de maxima atractie ale Romaniei, prin organizarea unui program de vizitare a celor mai importante dintre acestea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related