Marca inregistrata se intoarce

Marca inregistrata, emisiunea bine cunoscuta telespectatorilor revine la Televiziunea publica, de aceasta data la postul TVR 2, in prime-time. Difuzata saptamanal, aceasta isi va pastra formatul general obisnuit de emisiune care se adreseaza tuturor celor interesati de publicitate pentru ca aceasta ramane unul dintre cele mai atractive si senzuale domenii ale zilelor noastre. Realizatoarele emisinii sunt Anca Rancea si Romanita Oprea, redactori la revista Campaign, iar debutul va avea loc sambata, 4 martie la ora 20:30.

Intr-un domeniu care starneste nu doar curiozitate, ci si cele mai puternice pasiuni, era nevoie si de o emisiune pe masura. Marca inregistrata a fost de la inceput un reper pentru pasionatii de publicitate dar si pentru profesionistii acestui domeniu, iar cresterea atat de vertiginoasa pe care a inregistrat-o publicitatea in ultimii ani, trebuia sa fie reflectata si in emisiune. Asa s-a nascut noul format al emisiunii si noua ei identitate vizuala si de brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related