Anca Rancea - PR Manager la Leo Burnett Group

Incepand din 1 noiembrie 2007, Anca Rancea face parte din echipa Leo Burnett, ocupand functia de PR Manager pentru grupul de agentii de comunicare.

"Dupa ce am fost un observator al industriei de marketing si comunicare vreme de mai bine de 4 ani, am luat decizia de deveni si eu unul dintre jucatori. Imi doream sa fac aceasta trecere, insa trebuia sa gasesc si echipa potrivita. Acum ca am gasit-o, astept provocarile!", a declarat Anca Rancea.

Anca are o experienta de 4 ani pe piata de comunicare, lucrand ca jurnalist atat in presa scrisa, cat si cea online sau tv. Inainte de a se alatura echipei Leo Burnett, ea a detinut pozitia de Redactor Sef al www.iaa.ro, principalul portal al industriei de marketing si comunicare din Romania, dezvoltat de IAA. Anca a mai colaborat, rand pe rand, cu The Marketer, IQads, Marca Inregistrata si Campaign.

"Faptul ca Anca Rancea a renuntat la presa in favoarea PR-ului ne bucura, in contextul in care a devenit un Burnetter. Suntem convinsi ca vom face echipa buna! Anca e un om cu o energie debordanta si un profesionist riguros, ne cunoastem de mult, iar insight-urile ei, ca fost observator al industriei, ne vor ajuta cu siguranta", a declarat Roxana Dumitru, Managing Director la Leo Burnett.

Alaturi de Lavinia Rindasu, PR Officer la Leo Burnett Group, Anca Rancea va gestiona comunicarea agentiilor Leo Burnett, Starcom, The Practice, iLeo si 23. Anca Rancea a absolvit Facultatea de Litere si SNSPA, avand si o diploma de Master in Studii culturale britanice. Vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola si are ca pasiuni sportul, cartile si calatoriile.

Leo Burnett este agentia de publicitate cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania, potrivit studiului AdMarket 2006 si cea mai buna agentie full-service de advertising, conform AdRating 2007, primul clasament al agentiilor de publicitate din Romania dupa criteriul performantei in afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related